Real Madrid i division 3 om några år?

Liverpool slog ut Real Madrid i Champions Leagues åttondelsfinal. Det var början på det årliga tjatet från Real att nästa år blir det annat, typ som Liverpool brukar köra. Så fort Real Madrid åkte ut mot Liverpool så börjades de snacka mycket om värvningar. Långt, lååååångt innan United hade spelat klart sitt Champions League. Nu är frågan... kommer de bli ett Galacticos 2, och vad får det för konsekvenser?

Som alla vet så hade Real Madrid en framgångsrik period med Zidane,Ronaldo och Figo mfl. En Champions League titel var bland annat vad dom skrapade ihop. Men spelarna var inte gratis att få. Man slog rekord när man köpte Zidane för ca 750 mille och Figo var inte billig han heller. För er som inte visste de så satsade Real Madrid på en långsiktig marknadsföring. Att sälja så mycket tröjjor med namnen "Zidane", "Figo", "Ronaldo" och inte minst "Beckham". Managern förstod inte vad han hade i Becks förren han förlorade de. Mer om det senare....

Real Madrid köpte alla bästa ihop om att bli de bästa laget. Vilket man blev ETT år. Men konsekvenserna blev destu större. Enorma löner och utbud tillsammans med brist på trofeér så drabbas Real Madrid numera utav en skul uppemot 6 miljarder kronor. O dom säger att Premier League är skuldsatta? HAHA!

Att Real shoppar i år är ingen chock. Alla visste att dom skulle göra de. Perez, Reals president, spelar samma kort som förra gången och försöker samla alla bästa spelarna i samma lag. Köper Milans Kaka, Manchester Uniteds Cristiano Ronaldo... och enligt dom själva är dom inte ens klara.


Hur Real Madrid ska klara sig ur detta?  Skulderna? Som dom flesta, eller ingen, vet så får Real Madrid pengarna från staten.  Detta har ifrågasatts ifrån många ställen. Men  frågan är hur länge man kan kolla på utan att göra nått?

Michael Platini, känn dig träffad ditt jävla as!!!!! 

Tills nästa gång.... United we stand!!!!


Kommentarer
Postat av: Kim

Det är väl bara att konstatera, att Real Madrid återigen gör misstaget att välja in en man med storhetsvansinne i sin organisation. Löften om guld och gröna skogar varvas med rabiata uttalanden om andra klubbar. Att Ramón Calderón & Florentino Pérez är av samma skrot och korn, ja det har framgått med allra största tydlighet. Skillnaden ligger dock på att annat, mer förverkligande, plan. Den senare lyckas faktiskt med konststycket att knyta till sig de stora namnen. Frågan är bara till vilket pris, och hur skulderna är tänkta att saneras.



Vi kan nöja oss med att konstatera att karma brukar ha en förmåga att bita dig i arslet vid helt fel tillfälle.

2009-06-27 @ 11:41:46
URL: http://www.halderot.se
Postat av: Barca

Påpekning: Real madrid vann aldrig cl med Ronaldo och figo, bara när Zidane var där! ;)

2009-07-04 @ 11:17:25
Postat av: Janne

Du vet att Man U har 700 miljoner pund i skulder som är mer än Real har efter alla dessa köp?

2009-07-05 @ 06:12:23
Postat av: Janne

Barca, figo spelade i truppen som vann champions league 2001/2002

2009-07-05 @ 06:19:37
Postat av: SirMattlo

Real gömmer sina skulder

2009-07-05 @ 08:33:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0