Real Madrid i division 3 om några år?

Liverpool slog ut Real Madrid i Champions Leagues åttondelsfinal. Det var början på det årliga tjatet från Real att nästa år blir det annat, typ som Liverpool brukar köra. Så fort Real Madrid åkte ut mot Liverpool så börjades de snacka mycket om värvningar. Långt, lååååångt innan United hade spelat klart sitt Champions League. Nu är frågan... kommer de bli ett Galacticos 2, och vad får det för konsekvenser?

Som alla vet så hade Real Madrid en framgångsrik period med Zidane,Ronaldo och Figo mfl. En Champions League titel var bland annat vad dom skrapade ihop. Men spelarna var inte gratis att få. Man slog rekord när man köpte Zidane för ca 750 mille och Figo var inte billig han heller. För er som inte visste de så satsade Real Madrid på en långsiktig marknadsföring. Att sälja så mycket tröjjor med namnen "Zidane", "Figo", "Ronaldo" och inte minst "Beckham". Managern förstod inte vad han hade i Becks förren han förlorade de. Mer om det senare....

Real Madrid köpte alla bästa ihop om att bli de bästa laget. Vilket man blev ETT år. Men konsekvenserna blev destu större. Enorma löner och utbud tillsammans med brist på trofeér så drabbas Real Madrid numera utav en skul uppemot 6 miljarder kronor. O dom säger att Premier League är skuldsatta? HAHA!

Att Real shoppar i år är ingen chock. Alla visste att dom skulle göra de. Perez, Reals president, spelar samma kort som förra gången och försöker samla alla bästa spelarna i samma lag. Köper Milans Kaka, Manchester Uniteds Cristiano Ronaldo... och enligt dom själva är dom inte ens klara.


Hur Real Madrid ska klara sig ur detta?  Skulderna? Som dom flesta, eller ingen, vet så får Real Madrid pengarna från staten.  Detta har ifrågasatts ifrån många ställen. Men  frågan är hur länge man kan kolla på utan att göra nått?

Michael Platini, känn dig träffad ditt jävla as!!!!! 

Tills nästa gång.... United we stand!!!!


NYTT: UNITEDHÖRNAN!!!

OjOjOj... har varit borta ett tag men mycket har hänt. Har precis börjat sommarjobba på korvbrödsbagarn och mina fötter är jääävligt illa! Känns som att nån la stekhet asfalt under mina fötter just nu!

Lyssnade på indianerna på stan med Viktor och softade, verkligen bra musik!


Sen gick jag o Sebbe för att betala biljetterna som vi besällt. Till Harry Potter 6, som verkar vara en jävligt grym film. Jag som läst boken vet men de blir kul ändå :)

Satt o kolla Sverige när dom torskarde mot England på straffar. Satt på Liquid Bar och massa  ungar från Norge som var h'är för Örebro Cupen satt och hånade oss. När jag slängde en elak blick bakåt så blev dom tysta men det tog lika lång tid för dom att börja gapa igen. Synd Sverige!

Dom e norska faans allihopa!!!


Slickar min o Sebbes Harry Potter-biljett hehehe

UNITEDHÖRNAN!!!
Fotbollshörnan startar idag. Vill börja med att säga att jag vaken älskar eller hatar Ronaldo. Ca 2 veckor innan Real Madrid köpte han från oss så sa han "Jag tänker bara på United, Real är borta från min radar": Vart är han nu? Nekar inte hans sportsliga prestationer, han har varit allt för oss på plan dom senaste två åren, men att säga så? Då har man 0 i hjärta. Men United kommer orda upp detta med bl.a värvningar av Antonio Valencia, Franck Ribery,Sergio Aguero, David Silva och Karim Benzema. Sir Alex kommer hem från semestern på söndag. Då kommer de nog hända heta grejjer!

Tills nästa gång...United we stand!

Midsommar Special Edition

Midsommar blev en succé!

Den startade dock dåligt med att jag kom sist på Monpol mellan mig, Viktor och Nutte. Nutte blev Monopolmästare, välförtjänt!


Jag, Nutte och Viktor kämpade upp partytältet hemma hos Viktors morsa, men det blev bra så småningom:) Sen när alla kom  blev det ännu roligare, med Shot-Roulette med Skåne Akvavit... perfa! :) VVi grillade lax och hade det jävligt fint kan ja säga dig!

Här sitter man glad på midsommarafton ! :)

Här sitter glada vänner med lunchen :)


Maestro Tommy storgrillar! :)


Asså Johan, den som skrattar först skrattar absolut inte sist haha!

Eftrer vi käkat gled vi ifrån stugan ut mot Hjälmaren och tog några bira där. Skitfint med några öl och cigg, och en kanotfärd:) Vissa på bilden prövade till och med på ett o annat break-dance-trick haha
 

Nutte den en glidtur med en kanot. Efter att ha tippat över och plaskat i så kom två snubbar förbi (dom som ägde grejjerna) och började klaga men det var bara kul, Robban var på G :)



Roligaste av allt va de nog :)

Vi avslutar Midsommar-specialen med en fin bild på Kenny :)


Tills nästa gång vi ses... United we stand!!!

Tennisturneringen Örnsro Smackdown blev en succé

Fy fan! Två turneringssegrar på raken av undertecknad AKA Nadal på två dagar. Det nya racket gör sitt kan jag säga. Dom andra har ju inte en chans längre, knappt skojj längre :)

Här är jag direkt efter finalsegern över  Hd-blåbert:) Segercigg i munnen, så klart. :)


Sebbe i tennis-action


Tobbe står o slöar, blev looserfinal för han den här gången med:)


Viktor i tennisaction, blev utgång i semifinal för Mr Stockish


Nutte softar efter att ha sett en grym final i Örnsro Smackdown 09

Efter tennisen blev det en sväng till Strömpis uteservering för att ta en bira med Jocke, Johan, Robban, AJ och Tobbe. Gott som fan efter en hel dags slit på tennisplanen. Tycker att jag som vinnare borde ha fått en öl av alla men det blev tydligen inget. Dom ska få se när jag vinner Wimbledon, då blir det inga öl till någon för mina vinstpengar :)


Midsommar imorrn, vad som händer då får ni veta efteråt... mycket bilder blir det! Trevlig midsommar till alla och tills nästa gång... United we stand!

Syskonträff på Rosenhillsgatan

Livebloggar direkt från skyskonträff alá Wicander. Trots att Adde Wicander inte kunde komma idag så har vi jävligt skojj. Jag Martina och Mickis sitter o lyssnar musik samtidigt som vi spelar spel.

Under ett spel, som heter Med Andra Ord, som går ut på att en beskriver ett ord medans dom två andra ska komma på vad det är. Martina var lite lurig men samtidigt väldigt vilsen när hon sa:

Martina - "Sånt här bakar vi på vårat jobb"
Matte - "Korvbröd!"
Mickis - "Hamburgerbröd!"
Martina - "Nej"
Martina - "Nej förresten nu sa ja fel..."
Mickis - "Hamburgare!!!!"
Martina - "Rätt!"

Ganska vilseledande om du frågar mig asså :)  Men jag lyckades ändå vinna tävlingen, så grymt almänbildad jag är asså! Synd att du inte är här Adde, en fjärdedel saknas! Nu fortsätter kvällen....

Tills nästa gång...United we stand!

TACK FÖR ALLT RONALDO!!!

En ny epok i Manchester United är slut. Cristiano Ronaldo är 99,9% klar för R*al M*drid för ca 1 miljard spänn. Men United lever vidare, finns ingen spelare som är större en klubben. Men jag måste iaf tacka Dig Ronaldo för allt du gjort för klubben. Det har varit en magisk tid när du spelat i våran röda tröja. Du kommer verkligen lämna en stor tomhet. När Carrick får bollen i mitten och spelar ut den till högerkanten, sen är det ingen Ronaldo där? Samma visa var det i början på säsongen, men då visste man att du var på väg tillbaka iaf. Känns förjävligt! Tack för allt du tillfört under dina år. Alla frisparkar,nickar,dribblingar och alla dessa mål! 66 mål på dom två sista säsongerna för en högermittfältare, det är helt oslagbart! You´ll be in my heart!

http://www.youtube.com/watch?v=hE_vLtd9H40&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=_ILtQxWgCbQ&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=pq9Pc32R-aQ


TACK FÖR ALLA FINA MINNEN GUBBEN! LYCKA TILL I REAL, JAG HOPPAS SJÄLVKLART INTE ATT DET GÅR BRA FÖR SMUTSKLUBBEN DU GÅTT TILL. MEN VISA DOM I SPANSKA LIGAN NU VAD DU HAR LÄRT DIG I UNITED, SÅ SES VI I CHAMPIONS LEAGUE-SLUTSPELET!

TILLS NÄSTA GÅNG VI SES RONALDO... UNITED WE STAND!

Att ta bordtennis lite FÖR ordagrant

Sitter med Sebbe och kollar lite Paradise Hotel från Danmark. Innan dess var det gamla Big Brother avsnitt som vi satt och glodde på. Har varit hemma hela dagen och suttit och spelat poker på nätet med Sebblo. Gick åt helvete som vanligt:) Men men... idag har ja lite fler bilder att lägga upp iaf. Lite från när jag,Sebbe,Kenny och Johan körde en heldag hemma hos mig utan att göra något speciellt. Pingis på mitt vardagsrum blandad med Bamse på datorn och en korvpizza var på menyn. Korvpizzan var inte härlig :)


Johan och Sebbe spelar pingismatch med tennisboll och böcker, med filmer som nät.


Dagens outfit uteblev från sirmattlo.blogg.se, men här följer ett smakprov på vad som hade kunnat bli. För en One time only , här är en snygg outfit som jag tycker passar in när det är fotbollsmatch samtidigt som man vill gå ut senare på kvällen. Med en snygg skjorta underst har ja skymt den (lite grann iaf) med en DIF-tröjja och en DIF-halsduk. På det viset är jag redo för fotboll, sen när det är dags att gå på krogen är det bara slita av allt och gömma i busken och sen glida ut med skjortan. Militärbrallorna får ses som en bonus.




Big brother kör för fullt på TV400, bästa serien någonsin enligt Sebbe. Här är en hyllningsbild till dig Sebastian :)




Har bestämt att det nya på sirmattlo.blogg.se blir Dagens WTF!!!!?. Och Dagens WTF!!!!? den här torsdagen är den här bilden på mig. Is it wrong to be tired and unshaved? You be the judge.


Tills nästa gång... United we stand!

Vad ska bli nya grejjen på sirmattlo.blogg.se ? Rösta!

Man startar ju ett tal bäst med ett skämt, så här kommer mitt:

Sir Alex and the Manchester United team are having a chat in the dressing room before their match against Liverpool.
"Look guys, I know they're shit..", explains Fergie, "but we have to play them to keep the FA happy".
"I'll tell you what..", pipes up Rooney, "You guys go down the pub and I'll play them on my own, how does that sound?".
"Seems reasonable.", replies fergie and the other lads, and with that they all go down the pub and start playing pool. After an hour or so, Giggsy remembers the match and turns on the pubs tv: Manchester United 1 (Rooney 10min), Liverpool 0 - is the score line. Couple of minutes later they recheck the score and it is Manchester United 2 (Rooney 11min), Liverpool 0 "- Confidently they resume their pool match for the next hour until switching back on the tv, the final score reads: Manchester United 2 Liverpool 1 (Gerrard 89min).
"WHAT!!",they exclaim and run back to Old Trafford where they find Rooney sitting in the dressing room with his head in his hands.
"What the *.!$% happened, Wayne?", bellows Ferdinand.
"Sorry lads", Rooney replies, "Bloody ref sent me off in the 12thminute".


Riktigt roligt skämt!:)



Igår var det tennisdag igen. Körde en femtimmars på tennisplanen vid Svampen. Jag,Nutte,Sebbe,Viktor,Robban,Lotten,Tina och den där jävla ungen som gnäller hela tiden om att han vill vara med. Höll på att slå ihjäl han! Speciellt när hans egna kompisar stod och spela på planen brevid. Iofs hade inte den planen något nät men ändå hehe. Vi körde iaf tennisturnering som slutade med att Viktor vann finalen mot Nutte. Själv tog man bronsmedaljen.


Drog hem till mig för att lämna grejerna och träffade på min granne med isbjörnshunden. Den är ungefär lika stor som ett lejon och vit som en isbjörn. Men den verkar schysst iaf. Senare tog vi en tripp till minigolfbanan ännu en gång och jag och Sebbe var sugna på att besegra Viktor den här gången. Men det gick ju som det gick. Både jag och Sebbe slog 12(!) slag mer än vad vi gjorde förra gången haha! Viktor vann ännu en gång medans jag fick andraplatsen. Nutte gled runt och fick skriva ner siffrorna medans han skrev "jävla as" åt folk :) 

Sorry så blev det inga bilder idag. Jag hade med mig kameran men batterierna var slut, men har laddat den inatt så imorgon blir det fler bilder! Då hade jag även tänkt att påbörja något nytt i bloggen. Dags för er läsare att rösta. Vad ska bli nya grejjen i sirmattlo.blogg.se?

Dagens lunch?

Dagens outfit? 

Dagens WTF!!!?

Rösta på Kommentarer! Veckans gästbloggare kommer även komma inom snar framtid.

Tills nästa gång...United we stand! 



Rest in Peace Johan Lövestig 1979-2009



Sverigesorti men tryck på Frimis!

Dagen efter nationaldagen och det mesta är dystert. 1-0 förlust mot Danmark är ju jävligt segt asså. Nu får dom satsa på andraplatsen, men det är bara hoppas att danskarna rycker ner sig så att både Sverige och Ronaldo kan spela VM. Var på Wasakrogen med Viktor,Kim,Rizzle,Chrille och några till. Checkade matchen, blev jävligt förbannad över att man inte fick se straffen, blev jävligt förbannad över att Zlatan inte tog straffen, blev jävligt förbannad över att Kim Källström missade straffen, blev jävligt förbannad när Danmark gjorde 1-0, blev jävligt förbannad när Sverige inte kunde göra mål, blev jävligt förbannad när man såg hur Zlatan var i en helt annan dimension en resten av lagen, blev jävligt förbannad över att Sverige förlorade.

Jag blev förbannad!

Viktor före matchen:)


Chrille efter matchen :(


Sen har Kim skämt ut sig... vad ska man säga?

Sen spydde Kiffe också måste jag säga... INNAN matchen haha:) Irej Kiffe!

Sen blev det frimis. Årets succé! Hur kul som helst. Träffade massa gamla Vivallakompisar och hade till och med efterfest med en del av dom. Superkul! Slog vad med en skitfull Johan också om att han absolut inte kommer vara i Thailand i vinter i tre månader. 1000 kronor till Matte, för de kommer inte hända:) Sebbe och Viktor hängde på med 1000 var också så 3000 handlar det om, blir jävligt skoj!

Nu har jag inte så mycket mer att tillägga just nu, förutom: vart var du igår Nutte? Helt borta:S

Tills nästa gång...United we stand!

Bloggen igång igen och Sommarlovet har börjat!

Okej! Nu har uppehållet tagit slut för alltid. The blogg is back in bussines! Har skaffat kamera och har gått lös med den under dom tre veckorna jag inte haft internet. En sammanfattning av vad fan jag hållt på med står på sin plats.

Mitt sommarlov har börjat, skolans klockor har ringt och nu väntar sommaren. Har redan startat med väldigt trevliga sommaraktiviteter. Fotboll, tennis, grilla, supit vid sommarstugor, suttit vid Hjälmarn och hållt i gång. Allt med mina väldigt trevliga kompisar.

Trängen har varit fotbollsstället nummer Uno för oss men i år har en utmanare dykit upp. Pettersberg, nästan i skuggan av Svampen, har visat sig varit jävligt trevligt att använda för fotbollsspelande. 21:an är en favorit att spela med "rövning" som straff för alla utom vinnaren. Alla får ställa sig i målet med röven mot vinnaren som skjuter allt vad han har mot looserna. Efter första skottet får tvåan gå undan, den som kom sist får stå där ett jävla tag o få en jävla massa skott sig. Tyvärr asså så har ja redan loosat tre gånger i år och har fått stå och ta emot sjukt mycket. Men har bara blivit träffad på vaden en gång, tur som fan. 
  
Jocke spexar, Viktor och Johan softar i bakrunden


En del festande har det blivit förstås. Självklart. Jag, Jocke och Viktor drog en Harrys med Danne´s som förfestplats. Harrys var en höjdare, där bland annat jag spelade bort jag vet inte hur mycket på Black Jack. Jocke gjorde en spårning och slängde i sin shot i Viktors öl men det var inge mer med de. Båda hällde i sig "Ubåten" men fyfan va äckligt det såg ut. Jag bangade.

Jocke med "ubåten" :S

Nutte har till slut flyttat. En dörr bort. Inte långt alls. Hjälpte till med en tv bänk efter att ha loosat en klosning med Viktor om vem som skulle görat. Men efter det blev det att gå ut i solen på hans gård och dricka folköl med Viktor. Hittade ett fågelbo där med fiskmås ägg. Mamman var inte glad och började attackera oss när vi kom i närheten. Jag blev superskraj för den tokiga fågeln men Viktor och Nutte vågade sig ända fram för att ta kort på ungarna. Sen kom Nuttes Lotten hem från lumpen och jag och Viktor passade på att pröva hennes kläder. Måste säga att resultatet är mer än lovande, armén nästa kanske?

Så här långt flyttade Nutte :)


När Nutte tog de här kortet satt jag 20 meter bort vid min öl, vid säkerheten:)


Tunga grabbar!


Dagen efter drog vi till Gerds sommarstuga. Grillning och öl fanns på menyn. Lax direkt från disken med potatissallad och en massa annat tilltugg. En fin början. Satt och stekte med min bonnbränna jag fick linnet dagen innan. Mådde jävligt fint då. Sen kom Robin:)  Då var det lugna slut. Groggen fram och ut på piren. Nutte badade medans vi lyssnade på Rockklassiker och kollade solnedgången över Örebrosiluetten. Fan va fiiiint! Taxi hem, gick på 130 spänn var. Inga glada miner när man såg mätarn när man kom in till stan igen:( Men soft dag/kväll/natt vare iaf!

Här har vi käket! Ville fan ha med mig en matlåda hem asså!:)


Checka min tunga brönna nedanför halsen haha:)


Bröderna Stågish vid vår brasa


Nutte innan han doppar sig. Kände på vattnet själv och fyyyyfan va kallt det var. Cred till Nutte!


Vi har även hunnit med en minigolf. Jag,Nutte,Kenny,Viktor och Sebbe körde om en tjuga var. Efter ett antal hål såg man att det var mig och Viktor det stod emellan. Och jag har INTE spelat där 100 gånger, som Sebbe och Kenny säger :) Jag och Viktor låg lika inför sista hålet och där kom nerverna. Bomma fyra och fick in den på femte medans Viktor fick in den på tredje. Fan den där 20an hade jag behövt asså:)

Alla pressar Kenny inför en viktig putt haha :D Så var det hela tiden, alla stod o sa "känn pressen! känn pressen!" :) Kenny fixade till sig en hedrande tredjeplats det, fast inte i närheten av min andraplats iaf hehe! Viktor slutade på 48 och jag 50. Nutte tog sistaplatsen med sina mäktiga 82 slag. Det kommer gå bättre i Markbacken, Nutte. Där städar dom iaf banorna:) 

Det var en hyffsad sammanfattning av vad jag hållt på med senaste veckorna. Nu blir det inga mer uppehåll utan det blir upptaderingar minst varannan dag nu. Så håll er underrättade! Tills nästa gång... United we stand! 

RSS 2.0