CL-final... då rök frillan

Uppehållet blev lite kortare än vad jag tänkte.

Idag är det dags för Champions League final. Manchester United ska krossa FC Barcelona... huuur enkelt som helst! Pitchers ikväll... jarrå! Dagen till ära så lät jag Nutte raka av mig mitt hår. På bilderna nedanför ser ni hela händelsen. Nu är iaf United-tröjjan på och ölen klunkas i lagom tempo så att man även ska palla Strömpis efter matchen.

Mitt tips: 2-0 United... Ronadlo 2 mål :)



Frillan börjar styras....


Nutte ville att vi skulle sluta här men njaaa....


Här ser ja lite nervös ut...

 
men det ordnade sig till slut :D


Nutte har även startat en vinsamling... bilden nedan visar att än så länge går det bra

Tills nästa gång... United we stand!

Uppehåll... men snart så...

Det är just nu paus på min blogg. Jag håller på och byter internet hemma men snart är det igång. Medans vi väntar på att bredbandsbolaget ska göra sitt så har ja fixat kamera och tar kort hela tiden så det blir en full drös med roliga kort när jag återkommer, vilket är väldigt snart!

Imorgon gäller de... Champions of England, Champions of Europe and Kings of the World... något som Barca ska få känna på. Viva Ronaldooooooo!!!!

Tills nästa gång... United we stand!

Ut i semifinal men sen ligaguld!

Det förra inlägget var lite spårat ser jag, minns inte att jag skrev det ens haha. Men men... det var grymt kul att spela innebandy iaf. Bagarmästerskapet... det var sex lag med och först var det seriespel där alla skulle möta alla en gång var och sen gick nr 1&2 direkt till semifinal och i kvartsfinal skulle nr 3&6 mötas och 4&5. Jag gjorde inte ett mål på hela seriespelet och var lite halvtjurig på det. Plus att Roffe fegade ur och kom aldrig dit på hela dan så nån tackling på han vart det fanimig inte.

Vi kom iaf 4:a och fick möta APKs lag i cupen. Hade spelat 3-2 mot dom i serien så lite nervigt var det. Men dom floppade lite och var inte alls lika bra som i seriematchen. Vi ledde med 7-1 innan SirMattlo himself gick in och gjorde sitt första mål i turneringen med ett skott i krysset från två meter ;) Vi gick givetvis vidare till semifinal men där var Grunden Boys lite för snabba. Även fast vi hade dom med 3-2 med nån minut kvar, man orkade inte hehe. Jag och Alex som jag bytte hela tiden med körde typ "15-sekunders byten" mot slutet haha, båda var helt slut. Jaja, grattis till Lantmännen All starts som försvarade sin titel!

Både igår och idag fick jag betala för att det var så kul med innebandy. Sån träningsvärk jag haft nu har jag inte haft sen nångång på högstadiet. Så en innedag idag med massvis av prov att göra, det blir min dag. Skulle tvätta klockan 13 nu men måste få in ett prov som skulle varit inne för ett tag sen, så det är nog dags att skicka in det.


Sebbe är hungrig ganska ofta. Så är det bara:) Men mycket cred till han för att han sponsrar min blogg :)


Zlatan stannar i Inter? Vafaaaaan... han förstör ju sig själv med att fortsätta spela i Serie A. Spelar ingen roll hur många Mourinho kommer köpa till Inter, ligan kommer fortfarande vara sjukt långsam och när Inter åker till England och ska spela åttondelsfinal i Champions League så ser jag inte hur i helvete Inter ska lyckas gå vidare. Nån som tror att Inter kommer vinna CL inom dom fem närmsta åren?? Inte jag...

Gjorde en Quiz på facebook om vilken fotbollsspelare jag var. Svarar på frågorna någolunda seriöst och sen checkar jag svaret... vad får jag? Jo Messi! Vad i helvete!? Det ska vara Cristiano Ronaldo! Pinsamt Facebook...!

Är iaf så grymt glad att United till slut tog hem ligan. Nervigt som faen innan Arsenalmatchen. Missade ju matchen under dagen för att det var innebandy. Så vi spelade in matchen och kollade reprisen hos Alex. Hyffsad tråkig match men destu roligare var det efter slutsignalen. Hade fått grattis-sms från Viktor nångång under dagen men det kunde jag inte läsa förns runt halv elva på kvällen hehe. 18 ligatitlar, inte en enda mindre än "mäktiga" Liverpool. Som Sir Alex sa: " Mitt uppdrag när jag tog över i Man United var att minsta avståndet till Liverpool, att vi skulle vara ikapp nu hade jag aldrig kunnat drömma om". Fixar Sir Alex två ligatitlar till, o då menar ja Sir Alex och inte United... han kan lika gärna ta över Everton och vinna där, så har han lika många ligatitlar som Arsenal. Sug på den Gunners hehe ;D

Ingen kamera än så länge... under tiden får ni njuta av en bild som Jonna tog på valborg när jag fortfarande hade mitt slutspelsskägg. Nu när jag har rakat bort det känns det sådär va... ser ut som en pojkspoling. Tung bild på slutspelsskägg här iaf :)


Tills nästa gång...United we stand!

Utkast: Det här ...

Det här är ett riktigt fylle-inlägg. Klockan är 4:21 och som dom flesta vet så är Manchester United still the kings! Champions of England, Champions of Europe och Kings of the workd. Vidar och Emma...vart är ni? Sitter antagligen och har det bra medans vi vinner ligaguld.

Trodde min favvo Ronaldo skulle avgöra det hela.

Den 27e blir det likkistan. Nu kör vi!

Vi kom till semifinal i dagens turnering. Fan... vi hade ledningen med 2.1 med tre minutas kvar, sen orkade vi inte hehe. Torksa till slut med 4.3 och vårat cupäventyr var slut.


After Workers for the Championship!

Ha-ha...fyfan va bakis jag är! Igår sa ja till mig själv att inte bli så full för jag har innebandy turnering i Mellringe idag. Lyssnar man? Näaeeee.. hehe:) Så mår rätt piss nu men det blir att köpa några redbull på pressbyrån så ordnar de upp sig:) Ja hade iaf tänkt o glänsa i den här turneringen.

Trycket med innebandyturnering idag. Bagarmästerskapen alltså. Jag är med i After Workers och vi möter regerande mästarna direkt! Sen klockan 16:00 är det match mot Roffes lag, snacka om hatmatch. En höfttackling så han flyger över sargen är mitt mål. Jag tar en 2 minuters-utvisning för det om de ska vara så :)

Mm just de. För alla som försöker få tag på mig idag så är det tyvärr  helt omöjligt innan klockan 22. Eftersom innebandyn håller på när United spelar ligaavgörande match mot Arsenal så ska vi spela in den. Sen efter turneringen ska vi kolla på den, så jag kan alltså inte riskera att ha telefonen på pga gratulationer eller, om det går åt helvete, massa hån.

Men visst håller dom flesta på United idag? Asså visst, jag hade också en viss sympati för Liverpool när jag var 10 år men det var bara för att morsan höll på dom. Nu har man ju växt ifrån det och det borde alla göra. Liverpool är smuts ;)

Jag hinner asså tyvärr inte att skriva mer idag, klockan är halv ett och jag ska vara i Mellringe Hallen klockan två. Så tills vi ses nästa gång: United we stand!

Tur att man har United ibland...

Nu är jag både glad och ledsen. Ledsen för att Anaheim Ducks åkte ut i kvartsfinalen i NHL inatt. Glad för att jag ska raka av mig mitt slutspelsskägg direkt när jag vaknar sen, yes! Det var en kul idé i början men trodde aldrig att Anaheim skulle vara kvar så länge, jag ser ju ut som nån luffare liksom. Men nu ska de alltså bort, så skönt!

Kom precis hem från mitt extrajobb och är svintrött. Hade Geografri vid 11 och efter det gick jag hem och fortsatte på Historia-provet, innan det var dags att dra till jobbet klockan 21. Så jag har längtat till den här stunden nu, började bli supertrött redan vid 2 inatt. Ska lägga mig och somna gott till lite roliga serier på tvn efter jag skrivit klart :) Är inte helt klar med mina prov än som skulle varit klara igår men kämpar på senare idag, dom måste ju iaf in innan helgen känns det som, annars blir Mats Bäcklund inte glad på Mathias !

Har funderat lite på en ny tatuering. Efter att ha kikat på lite typsnitt osv så har ja valt den här:


Nå? Tänkte ha den på den andra underarmen, blir grymt med mina två lag på armarna :)  Basse ställde supergärna upp :)

Ibland är det skönt att jag inte bara håller på Djurgården utan Manchester United också. Vad händer? Torsk för DIF mot Gefle i Svenska Cupen? Fast det kanske var lika bra, Gefle möter nu Blåvitt och dom drömmer jag fortfarande mardrömmar om efter senast. Manchester United däremot fortsätter visa klass. Vände och vann snyggt med 2-1 mot Wigan med klassmål från Tevez och Carrick. Hoppas Rafa Benitez satt och kollade, gjorde han säkert...ha-ha! En poäng mot Arsenal på lördag fixar biffen så att bucklan stannar på Old Trafford för tredje året på raken, kommer bli på superbra humör då:)  BTW....Tevez måste bli kvar :)

Hoppas Zlatan går till Barca... då har dom NÄSTAN lika bra offensiv som United har;) Nej men det går inte för sig att han stannar i Italien och Inter ännu ett år. Han kommer vinna sin femte scudetto på lika mångar år... dags att röra sig vidare mot nya mål :) Eller vad sägs om att komma till Djurgårn och satsa på sitt första SM-Guld?;)

Men var inte Zlatan klar för Real? Om man tar alla rykten som sagts i bl.a Sportbladet så är Zlatan, Ribery, Ronaldo och Kaka i stort sett klara för spel i Real. Går det ens på Football Manager att köpa dom spelarna på en och samma sommar? Själv tycker jag Real är pinsamma som tror sig vara lika attraktiva att spela för som under sina dagar med Zidane och grabbarna.

Hur många år på raken ska Foolsen säga "Nästa år... då jäävlar vinner vi" utan att dom själv tycker det blir tjatigt?  

Nu sitter jag och har jävligt svårt att hålla ögonen öppna så det får blir dags att sova... till nästa gång: United we stand!

Fotboll på tv eller Historia A-prov?

Idag spelar Djurgårn åttondelsfinal i Svenska Cupen och det känns ju ganska klart just nu att ska det bli nån buckla i år är det i Svenska Cupen. Starten av Allsvenskan har ju sugit rejält och att ligga på kvalplats X antal poäng efter Ö*K är riktigt pinsamt. Så matchen mot Gefle idag känns hyffsat viktig för DIFs självförtroende, vågar inte tippa utgången men jag vet vad jag vill iaf :)

Ska närsomhelst börja med mitt historia A prov. Ska lämna in skiten imorgon och har haft en månad på mig men de e klart ja börjar nu, så har ja alltid gjort hehe. Världens största prov om franska revolutionen, sverige under 1800-1900 talen och båda värdskrigen. Ba YES! Skitsugen att starta...not! Sen att det är massa fotboll på tv gör ju inte att man blir mer taggad på att göra prov....

Känns som att jag måste köpa nytt tennisrack. När dom andra slår bollen med sina nya rack låter de "KABOOM" medans det låter som en jävla fiol när jag avlossar mina bananer. Nu har man ju lite stash också så det kanske vorre en idé, men samtidigt vill ja köpa en kamera att ha till bloggen! Vad ska man köpa??

Tills dess sponsrar Nutte med sin kamera. Här är jag med min egna "Nadal-utstyrsel" från idag och det är bara jämföra med hans bild i inlägget innan så ser man likheterna :)


Glömde säga att United spelare idag, vid vinst räcker oavgjort mot Arsenal på lördag... götta! Då blir det champange i Mellringe hallen kan jag säga. Kom och fira, finns där hela dan!

Nu kom det in en humla igenom min balkon bara för de, totalt livsfarliga djur!

Tills nästa gång... United we stand!

Rain Man for Life!

Nu har Nutte kommit förbi här va så vi tänkte dra o spela tennis. Viktor och Sebbe var sugna också så det blir en tripp till stadsparken, yeah!  Fan jag har ingen cykel!!!! Alltid ett jävla cyklande vart vi än ska och jag är den enda som inte har en egen. Min underbara cykel som hade en toppensommar förra året fick se sig snodd i vintras av nått satans as. Tråkigt tråkigt. Men jag får väll ta o sno någon cykel snart, det är ju så The Circle Of Bike går till. Man blir bestulen på sin cykel, då snor man någon annans! :)

Nutte har fått sig lägenhet besiktigad idag eftersom det är dags för storflytt snart. Två dörrar bort i hans trapp bär det av. Skönt att slippa hyra släp, för det är ju hyffsatt onödigt om man ska flytta i samma trapp.

Nu kan Trancemaster X få skynda sig lite så man kan dra o lira. Förresten så vorre alla jättesnälla om dom kunde börja kalla mig för Rain Man. Mitt namn när vi spelar basket... bollarna ja skjuter åker upp i himlen och faller sen ner som regn i korgen utan att tucha kanterna... Rain Man! :D




så där går det till i stadsparken när jag spelar

Första bloggen alá Mattlo

Vaknade vid halv tolv av att Sebbe ringde. Hade inte ställt nått larm eftersom ja sa att han skulle ringa då, skönt att ha en typ mänsklig väckarklocka! :) Ok, vi spela lite tennis. Ja mosade Sebbe med 6-1,6-3. Oavsett hur mycket uppvärming vi körde så körde vi lika mycket.

Efter att Sebbe tröttnat på att losa drog vi ner till Max. Låg där o lira  lite Super Nintendo alá Mortal Kombat och Street Fighter. Så svårt de var! Sebbe var väll strået vassare än mig, men samtidigt har fighting-spel aldrig varit min grej. Lirade mest FIFA96 osv hehe. Super Mario World var ja också jävligt grym på! Men Sebbe var bättre på både Mortal Kobat och Street Fighter måste jag erkänna. Men jag var grym när ja spela med Blanca hehe ;)

Efter att Max tröttnat på oss gled jag hemåt. På vägen hemåt gled jag in för att kolla Jens grav. Hade inte sett den så ville kolla hur han hade de. Efter att ja stått där i ca fem minuter kommer Nisse. Han säger att han ska till Viktor för att kolla ÖSK-Bajen och utan vidare bjuder jag in mig själv. 

En fin kväll hos Viktor där Nisse stod för shootar som hette duga. Grattis ÖSK och Hata bajen! hehe! Gillar ju inte ÖSK men men vill fan inte att Bajen drar före DIF. USCH! Hemsk tanke!

Nu ringde grannen på dörren o sa att jag hade lite hög volym. Kan man ha de när man lyssnar på Dire Straits? Visste inte jag.... 

Mitt sluspelsskägg fortsätter att växa... Anaheim Ducks är fortfarande kvar. Dom ligger under med 3-2 i matcher, vinner Detroit imorgon kan jag racka mig igen haha! :) Hoppas inte....

RSS 2.0